Friday, February 25, 2011

Sayang Cimi....

Salam semua...

Ampun2 sebab lama sangat tak buat entry.....
Sebenarnya ana sibuk sesangat dengan test, assigment,activiti club lagi...
Hmmmmm penat penat....
Tapi dengan rasa bangga nya ana buat jugak entry nie khas untuk....
CIMI......
Sebenarnya....hari sabtu lepas 19.2.2011....hari lahir Cimi yang ke....2...something.....
x nak cakap la......bab bab umur ni jgn memain....

Kalau nak di ikutkan kite orang sambut tengah hari...tup2 petang baru start bawa ke malam....
Antara yang hadir saya sendiri,Cimi (mesti ada kan) Sara,Intan,Ipan,Heidi,tyka,Aim,Asfz,Amir dan salwa...
Ramai kan....huhuhu boleh la...

Birthday girl....(muke gembira dapat Hadiah)

Apa lagi mula lah kekecohan melanda di KFC jusco Melaka..
Makan KFC tau...sedap....x lupa jugak ada kek khas tuk Cimi...
Dan yang paling best sekali kite orang angkut Boyfriend Cimi khas dari JB..
Best tak.....Best kan..kan..kan..



Haaa makan x ingat.....tapi tetap nak snap jugak...

Dari petang sampai la ke malam ...harus la ada amik2 gambar....

Lepas makan2 kite orang jalan2 dalam jusco je....Pas tuu terus pergi karoke....

sumbang kan suara...wah wah wah...

x sangka jumpe nelly kawan BLM....

Dah penat2 nyanyi....apa lagi mesti la haus kan....

Kita minum dulu....

Kite orang behenti minum kat kedai depan hospital kot....huhuhu x tau...

dan kat citu jumpe pulak Ros, Nurul dan Hairi.....

Lepas abis air segelas....masa untuk perpisahan...

waaaa sedih....but....hari ini la....ana buat banyak sangat senaman mulut....

Asik gelak...ketawa...ada orang buat lawak x hingat dunia....

Tamat la hari yang penuh bermakna buat Cimi......HUG kuat2...

Jom layan gambar2 kat bawah....

Apa la die orang ngah buat ekk..(fikir jap)

Sara,Nelly,Intan,Asfz...

Edisi..tangkap leleh....Aim...

Edisi sape senyum paling lebar....

Cimi and Asfz...

Edisi cover album....

Kau di hatiku....

Edisi Jalan2 cari Makan..HS..

Edisi Gadis Melayu....

Cimi,Ros,Intan,Sara

Edisi Saya dan Lukisan saya.....

Edisi....Kawan-kawan saya...

Hope korang semua.....Happy dan senyum selalu....:)

7 comments:

✿ CikCimi said...

hehe. sayang ana banyak3 jugak.
nxt tyme bole buat lagikk~

*psst~ sara kate mane nama dy kat atas. :D

A'IM said...

wuu... dalam banyak2 gambar,gambar tu juga kamu rembat kan yer...

Ana Farhana said...

CikCimi....sayang kamu jugak....
Sara...adalah ana letak nama.......sayang Sara..

Ana Farhana said...

Aim.....gambo tuu la yang aku rasa paling menarik...:P

Syafiq Rosli said...

wah sedapnye

Ana Farhana said...

apa yang sedap nie syafiq...

Anonymous said...

sangat menarik, terima kasih

.body-fauxcolumn-outer { background: url(http://www.example.com/image.png); } .body-fauxcolumn-outer div { background: none; }
Related Posts with Thumbnails