Sunday, February 13, 2011

Gathering Blogger Melaka....Best...

Salam semua...

Hari sabtu 12.2.2011 ...

Hari untuk semua blogger yang berada di Melaka....

Tak lupa juga kepada yang sanggup datang dari jauh.....ada dari Pahang n Kuala lumpur...

Kalau nak di ikutkan ...ini adalah kali kedua blogger Melaka buat gathering....

Dulu kat JJ je......now lagi meriah kat MIBC....Melaka....

Sempat jugak kite orang main bowling...

Gathering Melaka ni dianjur oleh cik HS kite and Cik Intan nurulfateha...

Saya ikut je...

But seronok la jumpe die orang semua...

Intan

Lepas main bowling terus kite org pergi makan2...kat kedai mamak....ramai2...

Than ada luckydraw....but ana tak lucky la...:(

Dan akhir sekali sesi ambil gambar...masalah kite org ni bukan nya akhir sekali amik gambar.....tapi baru2 datang je dah amik gambar.....

Best....nanti wat lagi ekkk.......gathering nie....

Kite plan tempat lain pulak...k

My friends......

Antara blogger yang saya kenali....

Comelkan gambar nie.....sweet sangat...

ok selamat malam...





12 comments:

emieysandra said...

sy pun xbertuah utk lucky draw tu..huhu

Ana Farhana said...

wawawa...
sama la kite ekkk....
x dapat lucky draw tuu...
ish...ish...ish...:(

AH7 said...

xsmpt nak g....bz sgt ah....huhuhuhu

ainakhani said...

wahhh ana dah update sal gathering..
AK belum lagi ;( penat!

asfz lily said...

saya lucky sebab dapat lucky draw..ngeh3x :D
ada sy didlm entry ni..ngeh3x :D

best dpt jumpe kak ana :D

Ana Farhana said...

AH7.....x pe lain kali bleh pergi ekk....
ainakhani.......mesti la update.......walaupon penat dan ngantuk...
asfz........kite memang sama2 x lucky....:(

Encik Psychopath said...

ai da update jugak !

intanurulfateha said...

ini ana, die single. die pndai masak :P :P

Ana Farhana said...

intan.....pap..pap...pap..pap..kang

popo said...

seb baik gambo den ader...kikikiki

✿ CikCimi said...

thx tukang makeup yg bertauliah ! :D

Ana Farhana said...

Popo...ada tau gambar u.....
klu x.....

CikCimi.....ana main tonyoh je muke korang semua...

.body-fauxcolumn-outer { background: url(http://www.example.com/image.png); } .body-fauxcolumn-outer div { background: none; }
Related Posts with Thumbnails